Alternate

Alternate cashback

Alternate.nl is begonnen als een webwinkel voor computers en multimediaproducten. Tegenwoordig is het assortiment aanzienlijk uitgebreid, je kunt er terecht voor bijna alle elektronica en diverse producten in en om het huis. Wil je ook al jouw producten bij Alternate kopen met korting via cashback? Dankzij Spaaractief.nl kan het!

Elektronica kopen bij Alternate met cashback

Wanneer je op zoek bent naar computers, smartphones, laptops en PC’s en alles wat daarbij hoort, dan ben je bij Alternate aan het juiste adres. Elektronica kan aardig duur zijn en daarom is het niet vreemd dat je graag bij Alternate winkelt met korting. Spaaractief.nl werkt samen met Alternate, zodat jij altijd geniet van aanbiedingen, korting en cashback op jouw elektronica. De Alternate cashback kan je inzetten voor alle aanbiedingen. Eenmaal jouw product op Alternate gekocht? Dan krijg je binnen een paar dagen je cashback.

Genieten van een groot assortiment bij Alternate: korting op alles!

Bij Alternate kun je niet alleen genieten van een groot assortiment in computers en telefoons, maar je kunt er ook producten kopen voor je huis en tuin. Zo kun je bij Alternate met korting speelgoed kopen, verzorgingsproducten, verschillende apparaten voor de keuken en verlichting. Alternate biedt niet alleen een cashback voor het huishouden, maar je kunt het ook inzetten voor het buitenleven, zoals tuinartikelen en barbecues. Aangezien deze website echt alles heeft dat je nodig hebt, kun je bij Alternate ook nog eens je de actie gebruiken voor kantoorartikelen. Bij Alternate geniet je van cashback op een enorm assortiment; wat wil je nog meer?

Spaaractief: hoe werkt het?

Een aankoop doen bij Alternate met cashback via Spaaractief.nl is erg makkelijk. Je hoeft alleen maar een gratis account aan te maken en via onze website de Alternate actie aan te klikken. Vervolgens koop je alles dat je wilt bij Alternate en krijg je na een paar dagen cashback. De cashback bestaat uit de korting die je krijgt op de gekochte producten via de Alternate actie. Deze wordt gestort op jouw saldo op Spaaractief.nl. Heb je €12,50 of meer gespaard? Dan kun je ervoor kiezen om je te laten uitbetalen. Het mooie is, dat je Alternate voor alle acties en aanbiedingen op de webwinkel mag gebruiken; er zit geen limiet aan.

Wil je buiten de Alternate actie nog gebruikmaken van acties voor andere webwinkels? Dat kan! Bij Spaaractief.nl heb je een ruime keus uit webwinkels die meedoen met het cashback principe. Zorg er wel voor dat je altijd via jouw account op onze website naar Alternate of een andere webshop gaat voor jouw korting. Dat doe je door altijd op de Alternate actie van een andere webwinkel te klikken.

Contactinformatie

Heb je vragen over de Alternate cashback of wil je meer weten over hoe het werkt op Spaaractief.nl? Lees dan de veelgestelde vragen even door. Heb je nog vragen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Je korting bij Alternate:

Cashback vergoeding 0.5% korting Bekijk de aanbieding