Bespaar geld met LED verlichting

LED verlichting is een goede keuze, daar kun je veel geld mee besparen. Ieder jaar stappen er veel mensen over op de LED verlichting, deze is namelijk veel energiezuiniger en daar denken we in deze tijd toch met zijn allen aan? Stap daarom ook over op de LED verlichting, je denkt niet alleen aan je eigen geld maar ook aan het milieu want deze verlichting is veel beter dan de verlichting die we kennen. Hoe pak je het aan?

Vervang je verlichting in huis door LED en verdien het snel terug!

Vervang alle verlichting in huis door LED verlichting. Je denkt er dan continu aan en je bent ook goed bezig voor het milieu. Je kunt daarom nu geld besparen op een manier die je misschien nog nooit had gehoord, maar doe er nu aan mee want het scheelt je veel geld per jaar.

Zorg dat je altijd LED lampen op voorraad hebt in de kast. Op deze manier kan de verlichting altijd worden vervangen wanneer dat nodig is en hoef je niet nog even op stel en sprong naar de winkel. 

Wijs anderen op de voordelen van LED verlichting. Anderen kunnen nu ook geld besparen door deze optie te kiezen, wijs hen er maar eens op want veel mensen willen nu wel geld besparen maar hebben zelf geen idee hoe, je kunt hen nu helpen. Geef maar eens aan hoeveel geld jij kunt besparen door te kiezen voor LED verlichting.  

Kijk eens naar de prijzen van LED verlichting en hoelang de LED verlichting mee gaat, zie je hier ook de voordelen van in? Als je eenmaal weet wat de voordelen zijn dan maak je hier alleen maar vaker gebruik van. Ontdek daarom nu wat het voor je kan betekenen en geniet van de besparingen die je nu  zelf kunt invoeren.

Korting op LED verlichting

Via SpaarActief is het mogelijk om LED verlichting met korting aan te schaffen. Bekende webwinkels zoals Neckermann en DealExtreme verkopen LED lampen, en als je je aankoop via ons doet krijg je extra korting in je saldo!

Hoeveel kan ik besparen met LED verlichting?

Met LED lampen is het mogelijk om op jaarbasis tientallen euro's te besparen. Een gemiddelde LED lamp van 6 Watt geeft net zoveel licht als een gewone (gloei-) lamp van 40 Watt. Dat betekent een besparing van 66%! Stel dat je 10 lampen in huis vervangt door LED en elk van die lampen brandt gemiddeld 6 uur per dag. Dan zijn dat in totaal 60 branduren. De besparing komt daarmee op 60 x 34 = 2040 Watt per dag. Als we dat keer 365 doen, komt dat uit op een jaarlijkse besparing van maar liefst 744 kWh.

Een kWh kost in 2015 ongeveer € 0,22. Je bespaart € 163,68 per jaar door 10 gewone lampen te vervangen door LED lampen!

Gratis lid worden bij SpaarActief

Gratis lid worden

Nog geen lid? Maak nu gratis je account aan!

Dan kun jij ook geld verdienen en korting krijgen bij vele webwinkels!

Elk nieuw lid krijgt nu tijdelijk 1.000 Spex welkomstbonus!

Aanmelden