Plein

Bij Plein korting krijgen

Welkom bij Plein. Met 60.000 producten is Drogistplein onze grootste online winkel. Alles op het gebied van verzorging, gezondheid, afslanken en seksualiteit hebben wij in ons assortiment. Bestel gemakkelijk je favoriete verzorgingsproducten en laat ze gratis thuisbezorgen.

Plein.nl korting: wat is Plein?

Plein is één van de snelst groeiende online winkels in Nederland en België. Inmiddels bestaat Plein uit 6 specialistische online winkels, met elk een eigen assortiment en doelgroep. Het is natuurlijk erg fijn als je bij Plein.nl korting krijgt op je aankopen. Via SpaarActief kun je bij Plein gebruik maken van aanbiedingen, zodat je minder betaalt voor je aankoop. Ook kun je bij Plein cashback krijgen, daarover vertellen we je graag meer.

Hoe werkt Plein cashback?

Bij SpaarActief krijg je korting op je bestelling bij Plein. Maar hoe werkt de Plein cashback dan precies? Om bij Plein cashback te krijgen, doe je een aankoop bij Plein en krijg je een percentage van je aankoopbedrag terug. Vaak is dit 1%, maar je kunt ook hogere kortingen krijgen. Zo krijg je bij Plein aanbiedingen, korting en cashback bij je aankopen.

Om gebruik te kunnen maken van de Plein cashback en speciale aanbiedingen, moet je je aanmelden. Plein cashback op transacties met de betaalmogelijkheid vooraf betalen per bankoverschrijving is uitgesloten op de campagne.

Waarom SpaarActief voor Plein.nl korting?

Kies je voor SpaarActief bij het kopen van je verzorgingsproducten bij Plein.nl met korting, dan kun je sparen voor Plein cashback. Aanmelden bij SpaarActief is volledig gratis en je kunt op verschillende manieren geld verdienen. Bijvoorbeeld door het lezen en bekijken van reclames en je kunt ingaan op de Plein aanbiedingen en andere aanbiedingen van onze adverteerders. Daarnaast zijn er weinig beperkingen om lid te worden, je moet enkel voldoen aan de volgende regels: 

  • Je bent ouder dan 16 jaar
  • Je bent woonachtig in Nederland en bezit een bankrekening in Nederland
  • Er mag slechts 1 account zijn per IP en/of woonadres
  • Houd je aan de voorwaarden: cheaten wordt bestraft!

Je korting bij Plein:

Standaard 0.6% korting Bekijk de aanbieding