Geld verdienen door minder uit te geven

Veel mensen geven onnodig teveel geld uit. In sommige gevallen liggen de aanbiedingen om de hoek, maar zijn veel mensen daarvan niet op de hoogte, waardoor zij de hoofdprijs betalen bij een bekende winkel. Terwijl het bij een onbekende winkel een paar straten verderop voor de helft van de prijs aangeboden wordt!

Vaak worden koopjesjagers als gierig bestempeld, maar dat is beslist niet terecht, want wie houdt er niet van geld besparen! Er zijn in vele winkels vaak leuke aanbiedingen te vinden. Door op het juiste moment de juiste aanbieding te kopen, kun je veel geld besparen op leuke producten die je graag wilt!

Hetzelfde kopen, minder uitgeven

De dagelijkse boodschappen zijn voor veel gezinnen een grote kostenpost. Gelukkig zijn er veel supermarkten die wekelijks veel producten in de aanbieding zetten. Hierdoor betaal je uiteindelijk minder voor je dagelijkse boodschappen, waar je hetzelfde koopt, maar wel minder betaalt.

Minder kopen, minder uitgeven

Een andere optie om uiteraard geld te besparen, is door minder producten te kopen. Veel mensen kopen nog steeds dingen die ze eigenlijk niet nodig hebben, maar wel leuk vinden. Door deze dingen niet te kopen, kun je dus veel besparen!
Veel mensen nemen vaak ook impulsaankopen mee naar huis. Winkels zijn slimme marketeers die aan het begin van de kassa nog snel een krat neerzetten met ‘leuke aanbiedingen’. In feite zijn deze producten helemaal niet in de aanbieding, maar de winkel moet ervan af, of wil graag het product promoten. Dit betekent dat hetzelfde product gewoon voor dezelfde prijs is een andere winkel ligt! Denk je toch mooi een aanbieding mee naar huis te nemen, mooi niet, want het is geen aanbieding! Dit zijn simpele trucs, die makkelijk te voorkomen zijn!

Kortingsacties

Er worden ook vaak leuke kortingsacties georganiseerd, waarbij je makkelijk geld kunt besparen op dagelijkse uitgaven en etentjes. Zo kun je makkelijk geld besparen op een bezoekje naar een restaurant, of kun je lekker goedkoop naar de film gaan met de korting voor bioscoopkaartjes. Daarnaast zijn er ook leuke kortingsbonnen waarmee je een bepaald percentage korting krijgt op bijvoorbeeld kleren, tassen of schoenen.

Gratis lid worden bij SpaarActief

Gratis lid worden

Nog geen lid? Maak nu gratis je account aan!

Dan kun jij ook geld verdienen en korting krijgen bij vele webwinkels!

Elk nieuw lid krijgt nu tijdelijk 1.000 Spex welkomstbonus!

Aanmelden