Greetz

Greetz korting

Wil je iemand echt persoonlijk verrassen? Dat doe je natuurlijk met Greetz. De verrassingskeuze is reuze: kaarten, bloemen, ballonnen, chocolade, dranken, taart & gebak en nog veel meer (foto)cadeaus. Dankzij de attentiewaarde staat Greetz gelijk aan een positieve merkbeleving. Iedere dag worden namelijk meer dan tienduizend verrassingen verstuurd, dat zijn meer dan 5 miljoen blije ontvangers per jaar.

Greetz cashback: wat is dat?

Heeft iemand in je omgeving iets te vieren, dan geef je graag een leuke verrassing. Greetz is hét online platform voor persoonlijke verrassingen. Je kunt hier terecht voor allerlei soorten verrassingen, van mooie bloemen en een kaartje tot chocolade en ballonnen. Het is dan ook heel leuk als je bij Greetz kunt sparen voor korting, door middel van cashback. Zo kun je zelf ook Greetz cashback verdienen met je persoonlijke verrassing. Wil je weten hoe dat werkt? We leggen het graag aan je uit.

Let op: Op boeken mogen wij helaas GEEN commissie geven! Greetz cadeaubonnen zijn ook uitgesloten van een vergoeding. Vergoeding gebaseerd op de prijs exclusief BTW! 

Hoe werkt Greetz korting door cashback?

Het enige wat je hiervoor moet doen, is jezelf aanmelden bij SpaarActief. Dit doe je snel, eenvoudig en volledig gratis! Nadat je je hebt aangemeld, ga je via SpaarActief naar de webshop van Greetz en plaats je een bestelling. Je krijgt dan een percentage van je aankoopbedrag op je account gestort. Dit bedrag zie je in Spex, ons puntensysteem. Elke 1.000 Spex heeft een waarde van 1 euro. Vanaf 12.500 Spex kun je een uitbetaling aanvragen, deze uitbetaling wordt vervolgens op je IBAN rekening gestort. Op die manier spaar je dus heel gemakkelijk voor Greetz korting met cashback, maar ook bij andere bekende webshops: ICI PARIS XL, HEMA, Bristol, Xbox, Ubisoft en nog veel meer!

Greetz acties: waarom lid worden van SpaarActief?

Ben je benieuwd naar de voordelen van SpaarActief als je Greetz cashback wilt sparen? SpaarActief houdt je op de hoogte van Greetz acties en aanbiedingen, waardoor je niks kunt missen. Daarnaast is Greetz korting sparen ontzettend makkelijk, maar je kunt je ook eenvoudig afmelden als je geen Greetz cashback meer wilt sparen. Op die manier houden we het open en toegankelijk voor iedereen. Wel is het belangrijk om je aan onze regels te houden:

  • Leden zijn 16 jaar en ouder
  • Leden zijn woonachtig in Nederland en hebben een Nederlandse bankrekening
  • Maximaal één account per IP- en/of woonadres
  • Houd je je niet aan de regels, dan wordt dit afgestraft!

Je korting bij Greetz:

Aankoop 0.5% korting Bekijk de aanbieding