Geld verdienen met marktonderzoeken

Veel bedrijven staan te springen om meningen en ideeën van burgers te horen. Dat is mooi, want dat is jouw kans om een leuk zakcentje te verdienen! Iedereen met een mening, en wie heeft er nou geen mening, kan geld verdienen door zijn of haar ideeën en opinies door te geven aan bedrijven.

Er zijn vele websites waar mensen zich gratis kunnen aanmelden. Na de aanmelding ontvangen ze mailtjes in hun mailbox waarin uitnodigingen staan om aan een marktonderzoek deel te nemen. Deze marktonderzoeken houden onder andere in dat je je mening geeft over een product of dienst van een bedrijf.

Gratis geld verdienen

Wie houdt er niet van gratis geld verdienen? En als dat heel makkelijk is, dan is dat mooi meegenomen. Gelukkig is geld verdienen met marktonderzoeken heel makkelijk, want je kunt het gewoon doen vanuit je luie stoel achter de computer. Het is niet nodig om ingewikkelde aanmeldingen door te lopen. Het is ook niet nodig om technische kennis te hebben van computers, want de bedrijven zijn alleen geïnteresseerd in iets dat iedereen heeft, namelijk een mening.

De bedrijven die aangesloten zijn bij de aanbieders van de marktonderzoeken zijn altijd benieuwd naar jouw mening, daarom richten ze vele acties op om gebruikers hun mening te laten verkondigen over hun diensten of producten. Zo is het mogelijk om een marktonderzoek te krijgen over een nieuw product, bijvoorbeeld een nieuwe smaak koffie, of een nieuwe soort tuinplant. De bedrijven willen dan graag weten of jij het een leuk product vindt, en of jij het zou kopen. Een simpele mening dus, maar wel eentje waaraan de fabrikanten veel waarde hechten.

Het is dus mogelijk om producten of diensten te beoordelen en een ‘cijfer’ te geven. Het is wel de bedoeling dat je goed onderbouwt waarom je deze mening geeft. De fabrikanten vinden het ook altijd fijn dat je opbouwende kritiek geeft over hoe ze hun product nog beter kunnen maken. Zij krijgen hierdoor altijd waardevolle meningen waardoor ze hun product of dienst nog beter kunnen maken.

Deze manier van geld verdienen is een dus een goede win-winsituatie, omdat jij geld krijgt, en de fabrikanten tips en meningen krijgen om hun producten of diensten te verbeteren. Daarbij komt ook dat het heel makkelijk is, want je kunt je gratis aanmelden en je kunt de onderzoeken gewoon thuis vanachter je computer invullen. Dat is toch makkelijk geld verdienen?

Gratis lid worden bij SpaarActief

Gratis lid worden

Nog geen lid? Maak nu gratis je account aan!

Dan kun jij ook geld verdienen en korting krijgen bij vele webwinkels!

Elk nieuw lid krijgt nu tijdelijk 1.000 Spex welkomstbonus!

Aanmelden