PharmaMarket

Pharmamarket korting

Pharmamarket is jouw online apotheek. Het is een door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) erkende online apotheek die deel uitmaakt van Antverpia, een apotheekketen met 9 vestigingen in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Bij Pharmamarket korting krijgen

Vandaag de dag biedt PharmaMarket een ruim gamma van meer dan 25.000 producten van meer dan 1.000 verschillende merken. Je vindt er niet alleen alle grote verzorgingsmerken, zoals Avène, La Roche-Posay en Vichy, maar ook een ruim aanbod aan verzorgingsproducten voor dieren, geneesmiddelen zonder voorschrift en alternatieve producten zoals homeopathie. Dit zijn vaak prijzige producten, dus hoe fijn is het als je bij Pharmamarket korting kunt krijgen? Via cashback voor Pharmamarket kun je flinke kortingen krijgen op je bestelling. We vertellen je meer.

Pharmamarket cashback: hoe werkt dat?

Via Spaaractief kun je een Pharmamarket korting krijgen, waarmee je al snel op je aankopen kunt besparen. Daarnaast biedt ons programma de mogelijkheid om bij Pharmamarket cashback te krijgen. Hoe dit werkt? Bij Pharmamarket krijg je cashback voor een bepaald percentage van je aankoop: vaak is dit 1%, maar dit kan ook meer zijn.

Hiervoor maak je een account aan bij SpaarActief. Dan kun je beginnen met Spex sparen: bij aanmelding krijg je bovendien je eerste 1.000 Spex, wat gelijk staat aan € 1,00. Heb je meer dan 12.500 Spex verzameld met Pharmamarket korting? Dan kun je € 12,50 laten uitbetalen: dit krijg je dan zo snel mogelijk op je rekening gestort.

De voordelen van SpaarActief bij Pharmamarket korting en cashback

Wil je ook graag sparen voor Pharmamarket cashback en Pharmamarket korting gebruiken bij je aankopen? Dan ben je bij SpaarActief aan het juiste adres. Niet alleen krijg je een Pharmamarket kortings voor je bestelling, maar je kunt ook sparen voor Pharmamarket cashback. Dit doe je door lid te worden, waarna je meteen kunt beginnen met sparen. SpaarActief is in principe beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is, maar houd wel rekening met de volgende regels:

  • Je bent 16 jaar of ouder
  • Je bent woonachtig in Nederland en bezit hier een bankrekening
  • Niet meer dan 1 account per IP en/of woonadres
  • Houd je aan de regels: valsspelen wordt bestraft!

Je korting bij PharmaMarket:

Low - Producten zonder categorie 0.4% korting Bekijk de aanbieding
High - Verzorging 0.8% korting Bekijk de aanbieding
High - Afslanken/Sport/Seksualiteit/Welzijn 0.8% korting Bekijk de aanbieding
High - Geneesmiddelen/Homeopathie 0.8% korting Bekijk de aanbieding
High - Dieren 0.8% korting Bekijk de aanbieding
Medium - Natuur/Naturopathie 0.4% korting Bekijk de aanbieding
Medium - Voeding/Supplement/Vitamines 0.4% korting Bekijk de aanbieding
Low - Baby/Kinderen/Zwanger/50+ 0.2% korting Bekijk de aanbieding
Low - Eerste Hulp/Wondzorg/Orthopedie 0.2% korting Bekijk de aanbieding
Low - Thuiszorg/Diagnose 0.2% korting Bekijk de aanbieding