ANWB Webwinkel

ANWB korting

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond, beter bekend als de ANWB, is een vereniging met een unieke mix aan producten en dienstverlening. De ANWB zet in op het behartigen van de belangen op het gebied van vrije tijd, vakantie en mobiliteit en dat doet ze op een duurzame wijze. Wil je extra genieten van ANWB aanbiedingen en acties? Kies dan voor ANWB korting door middel van cashback via Spaaractief.nl!

Tal van ANWB acties, aanbiedingen en korting bij Spaaractief.nl

Bij de ANWB geniet je van een hoop acties en aanbiedingen op het gebied van (buiten)sport, vrije tijd en vakantie. Daarnaast kun je bij de ANWB terecht voor pechhulp in heel Europa. Geen wonder dus dat ANWB korting je wel goed in de oren klinkt. Bij Spaaractief.nl geniet je van ANWB korting op verschillende aanbiedingen, waaronder: pechhulp Nederland, de partnerpas, Wegenwacht jongeren, pechhulp in Europa en hulp bij pech op de fiets. Door gebruik te maken van de ANWB cashback via Spaaractief.nl ben je altijd goedkoper uit en dat is bij pech onderweg wel zo fijn.

Hoe krijg ik ANWB cashback?

Nu je weet waarom het zo prettig is om gebruik te maken van extra ANWB korting, vraag jij je waarschijnlijk af hoe ANWB cashback bij Spaaractief precies werkt. Je begint door een gratis account aan te maken op onze website. Vervolgens ga je terug naar de ANWB pagina en klik je op de gewenste aanbieding. 

Maak een keuze op de webshop van de ANWB, reken af en je ziet de ANWB cashback vanzelf verschijnen in je Spaaractief account. De ANWB korting wordt na betaling namelijk verrekend met het aankoopbedrag en vervolgens in de vorm van SPEX op je account gezet. Zo kun je gemakkelijk ANWB SPEX sparen tot je genoeg hebt om je uit te laten betalen. Aangezien we al vanaf 12,50 uitbetalen, heb je binnen de kortste keren voldoende ANWB SPEX kunnen sparen. De ANWB korting is geldig op alle bestaande acties en aanbiedingen en je kunt daarnaast SPEX sparen via tal van andere webshops die aangesloten zijn bij Spaaractief.nl. Zo kun je goedkoper je autoverzekering afsluiten, voordelig je hobbyspullen kopen of met korting je shoppen bij je lievelings kledingwinkel

Let op! Zorg dat je altijd ingelogd bent op je Spaaractief account, anders loop je de felbegeerde ANWB cashback mis.

Bespaar nog meer geld!

Wanneer je ervoor kiest om een Spaaractief account aan te maken, kun je naast ANWB korting genieten van een hoop andere voordelen. Zo hebben we meer dan 30 tips voor je samengesteld die je helpen om geld te besparen. Ook kun je geld verdienen door het invullen van enquêtes, het lezen van onze e-mails en het aandragen van nieuwe leden. Als extra voordeel, kun je als lid van Spaaractief.nl genieten van speciale kortingen die alleen gelden voor onze leden. Maak vandaag nog gratis je account aan en geniet direct van de beste ANWB acties, SPEX sparen en makkelijk geld verdienen. 

Contact met Spaaractief over jouw ANWB korting

Heb je vragen over ANWB cashback, SPEX sparen of over de werkwijze van Spaaractief.nl? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Je korting bij ANWB Webwinkel:

Alle bestellingen 1% korting Bekijk de aanbieding