Cadeaus & Gadgets

In deze categorie kunt u diverse webshops vinden die leuke cadeaus en gadgets verkopen. U krijgt altijd een percentage terug in uw saldo!

1.2% Cashback Hema

Shoppen bij de Hema was nog nooit zo leuk!

Bekijk aanbieding Meer informatie

1.2% Cashback Jamin

Bij Jamin vindt je de lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek, noten en cadeaus. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen, een cadeautje of bedankje, bij Jamin slaag je altijd. Of je nu naar een van onze vele winkels gaat of naar onze webshop, Jamin biedt een ruim assortiment aan lekkernijen waar je altijd iets lekkers vindt en is niet voor niets dé snoepwinkel van Nederland.

Bekijk aanbieding Meer informatie

1.4% Cashback hottot.nl

Populaire en duurzame horloges van het groeiende merk HOT&TOT

Bekijk aanbieding Meer informatie

1.12% Cashback Vidaxl.be

vidaXL is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor jouw huis, tuin, garage en klussen. vidaXL’s kracht ligt in het aanbieden van betaalbare producten, om zo voor al onze klanten 'groots leven voor weinig' mogelijk te maken. Door zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te werk te gaan, is vidaXL constant bezig de producten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk consumenten in Europa. Alle processen gemoeid met vidaXL’s producten en bedrijfsvoering, zoals productontwikkeling en inkoop, marketing & verkoop, logistiek en klantenservice, worden ‘inhouse’ volledig beheert. Hierdoor heeft vidaXL de volledige controle over product functionaliteiten, kwaliteit en kosten. vidaXL biedt altijd gratis verzending en retour en men kan ervoor kiezen om achteraf te betalen. Alle producten worden binnen 3 werkdagen bezorgd.

Bekijk aanbieding Meer informatie

1% Cashback F-mobile

F-Mobile biedt zowel nieuwe als tweedehands smartphones aan, voor de scherpste prijzen op de markt. Ze hebben een zeer groot aanbod van iPhones, en proberen voor zowel de nieuwe als tweedehandse toestellen een volledig gamma aan te bieden.

Bekijk aanbieding Meer informatie