De Goedkoopste Zorgverzekering 2018 met extra Cashback Korting!

De Goedkoopste Zorgverzekering 2018 met Hoge Cashback!

Wij helpen je met zoeken en vergelijken van de goedkoopste zorgverzekering in 2018! Bovendien krijg je als je via ons je zorgverzekering afsluit (bijna) altijd extra Cashback Korting. Ieder jaar kun je overstappen tussen half november t/m 31 december. Het loont écht de moeite om op tijd te kijken naar de goedkoopste zorgverzekering. Te lang wachten is een jaar lang teveel premie betalen, en dat wil natuurlijk niemand!

Goedkope Zorgverzekering - Vergelijk Zorgverzekeringen

Je kunt overstappen op dit moment! Alle premies voor 2018 zijn bekend, en je kunt nu kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering. Hulp nodig met het kiezen? Wij geven je een handig overzicht. Bekijk hier het complete aanbod van zorgverzekeringen die jij via ons kunt afsluiten met een extra korting!

Hoe en wanneer kan ik overstappen naar een goedkopere zorgverzekering?

Elk jaar vanaf ongeveer half november tot en met 31 december kun je overstappen naar een andere zorgverzekering. Het is belangrijk om elk jaar te kijken of dat voordeliger is. Vergelijk goed en kies de voor jou goedkoopste zorgverzekering. Overstappen kan je heel veel geld besparen, soms wel honderden euro's per jaar! Bovendien profiteer je bij het overstappen naar de goedkoopste ziektekostenverzekering ook vaak van een Cashback!

Eigen risico in 2018 wederom € 385,- (geen verhoging!)

Het eigen risico is sinds het begin van het nieuwe zorgverzekeringen stelsel elk jaar verhoogd. In 2008 begon het met € 150,- en in 2015 was het € 375,-. Het eigen risico voor 2018 is € 385,-! Een behoorlijk bedrag, vooral voor chronisch zieken. En was er eerder nog het Compensatie Eigen Risico van het CAK; ook deze regel wordt afgeschaft. Hiervoor in de plaats kun je bij de gemeente een verzoek doen als je het eigen risico niet kunt betalen. Ze zullen op basis van je inkomen en andere criteria bekijken of je een tegemoetkoming krijgt.

Wat is de goedkoopste zorgverzekering in 2018?

Voor jouw gemak hebben wij bovenaan deze pagina een tabel met de top 5 goedkope zorgverzekeringen gemaakt, zodat je snel kunt kiezen. Je kunt natuurlijk ook eerst rustig doorklikken naar de website van de zorgverzekeraar om te bekijken of de verzekering bij je past. Wat de goedkoopste is hangt af van je specifieke wensen.

Welke zorgverzekering je ook kiest: vergelijk eerst goed en ga weloverwogen te werk. Neem je een hoger eigen risico omdat je weinig zorg nodig verwacht te hebben? Of ben je chronisch ziek en heb je veel medicijnen, fysiotherapie of andere vormen van zorg nodig. Bij elke situatie past een andere zorgverzekering die voor jou het goedkoopste uitvalt.

Later beslissen? Loop niet je Cashback via SpaarActief mis!

Beslis je later om een verzekering af te sluiten? Bezoek dan eerst even deze pagina en klik vanaf hier door naar de verzekeraar. Zo weet je zeker dat je geen Spex mis loopt! Ga je niet via onze mails of via deze pagina naar de website van de zorgverzekeraar, dan kunnen wij helaas je Spex niet toekennen.

Houdt er tevens rekening mee dat het tot 90 dagen kan duren voor we de Spex uitkeren in je saldo. De verzekeraar wil eerst controleren of de polis daadwerkelijk afgesloten is en of er niet gebruik wordt gemaakt van het recht om te annuleren. Heb je na 90 dagen nog geen Spex ontvangen? Neem dan contact met ons op en we gaan het voor je uitzoeken!

Stap over via SpaarActief en krijg extra korting!

Doe je overstap via SpaarActief! Je krijgt dan van ons nog een extra korting in je saldo. Dat is mooi meegenomen natuurlijk; makkelijk geld besparen! De korting in Spex kan oplopen tot wel 25.000 Spex, oftewel € 25,-. Dit is een eenmalige extra bonus die je van ons krijgt bij het overstappen, en staat los van de premie die je betaalt.

Helaas mogen we niet bij alle verzekeraars een bonus uitkeren. Toch hebben we deze wel in de lijst vermeld. We willen een duidelijk en objectief beeld geven van de zorgverzekeringen namelijk.