De Goedkoopste Zorgverzekering 2019 met extra Cashback Korting!

Goedkoopste Zorgverzekering 2019 - Vergelijk alle Zorgverzekeringen met hoge cashback vergoeding!

Het vinden van de goedkoopste zorgverzekering die voor jou ook nog eens de beste is. Dat is elk jaar weer een echte uitdaging. Wij helpen je op weg, en het mooie is dat wij als spaarprogramma je ook nog eens extra korting mogen aanbieden. We geven namelijk bij een aantal zorgverzekeringen een cashback vergoeding. Dat bekent dat als jij de verzekering afsluit via jouw SpaarActief account, dat jij tot wel 30 euro terug krijgt. Zodra alle premies bekend zijn zullen we ons overzicht zo snel mogelijk actualiseren.

Zorgverzekeringen vergelijken? De premies zijn dit jaar vanaf 12 november al bekend!

Dit jaar moeten zorgverzekeraars hun zorgpremie uiterlijk 12 november bekend maken. Vanaf dat moment is het dus mogelijk om een goede en eerlijke vergelijking te maken. De verwachting is dat de zorgpremie dit jaar toch wel flink gaat stijgen. Het eigen risico blijft gelukkig gelijk aan voorgaande jaren, namelijk 385 euro. De eigen bijdrage verandert wel weer op bepaalde vlakken. Tegenover de hogere verzekeringspremie staat wel dat de zorgtoeslag ook omhoog gaat. Hierdoor valt de netto stijging van de premie zorgverzekering 2019 redelijk mee.

Wij helpen je aan de beste en goedkoopste zorgverzekering

Om het leed van de duurdere zorgverzekeringen wat te verzachten, helpen wij je zoveel mogelijk op weg om uit te komen bij de juiste polis. In 2019 zijn er veel veranderingen op komst. Zo verdwijnen er diverse collectieven. Een voorbeeld hiervan is het zorgcollectief FNV/Menzis. De speciale FNV pakketten bestaan straks niet meer. De kans is dan ook groot dat er door deze groep extra gezocht gaat worden op zorgvergelijkers om toch een passend alternatief te vinden.

We helpen je dus op weg, en het zoeken en vergelijken van de beste zorgverzekering is daardoor veel makkelijker. Je kunt direct via ons je zorgverzekering 2019 afsluiten of gebruik maken van de zorgvergelijker van onze collega Vergelijk de Zorgverzekeringen.nl

Veranderingen zorgverzekering 2019

Dat de zorgverzekering duurder wordt is helaas niet te voorkomen. De dure medische wereld en bijbehorende loonkosten maken dat de basispremie ongeveer een tientje per maand meer moet kosten. Natuurlijk zal hier tussen de verschillende verzekeraars nog wel het nodige verschil zitten. Vorig jaar scheelde een goedkope zorgverzekering soms wel 300 euro per jaar met een duurdere variant. Dit jaar lopen deze verschillen waarschijnlijk nog verder uiteen, waardoor het nog meer de moeite loont om over te stappen. Beslis op tijd en kies voor 31 december een nieuwe zorgverzekering.