Korting: gratis kortingscodes en kortingsbonnen

De Goedkoopste Zorgverzekering voor 2017 via SpaarActief!

Dit jaar zijn de zorgpremies weer verhoogd. Naar verwachting stapt een record aantal Nederlanders over naar een andere zorgverzekering. Vergelijk nu zelf de premies en stap over via SpaarActief en ontvang van ons een extra Cashback Korting!

Korting & Kortingsacties voor heel Nederland!

Korting is iets dat iedere Nederlander graag wil. Dagelijks zoeken duizenden mensen naar kortingsbonnen, kortingscodes, kortingsacties en andere voordeeltjes. Reden voor ons om zoveel mogelijk kortingsacties te verzamelen. Wat dacht je van korting bij de dierentuin, korting op je NS treinkaartje of korting bij pretparken zoals Walibi, Toverland, Plopsaland of Slagharen. Maar natuurlijk vergeten we ook niet de korting en voordeelacties van de bouwmarkten Praxis en Gamma. En korting op reizen, de bioscoop en korting op eten en drinken (restaurants korting, online eten bestellen kortingen). Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan goedkoper!

Word lid en we houden je op de hoogte van kortingsacties!

Onze leden houden we op de hoogte van de nieuwste kortingsbonnen en acties. Maar ook sturen we je, als je dat wilt natuurlijk, leuke prijsvragen toe. En wat dacht je van cashback acties: dat is waar we goed in zijn. Online kopen en een cashback korting terug ontvangen in je saldo bij SpaarActief. Lekker een centje over houden om nog meer leuke dingen mee te doen. SpaarActief is dé community als het gaat om geld verdienen, geld besparen en korting pakken!

Korting per categorie

Kortingsbonnen, kortingscodes en vouchers

Hoewel er vele verschillende namen worden gegeven aan kortingen (zoals kortingsvouchers, bonnen, codes en coupons) komt het eigenlijk allemaal op hetzelfde neer. We willen gewoon zoveel mogelijk besparen en zo min mogelijk betalen voor onze spullen, ons entreebewijs voor de bioscoop of de dierentuin of de nieuwste DVD van je favoriete artiest. Daarom doen wij niet zo moeilijk. Op deze pagina alle acties die wij kunnen vinden. En heb je zelf een actie gevonden die te maken heeft met korting en die nog niet op deze pagina staat? Stuur ons gerust een bericht. Input van jullie als leden is meer dan welkom, en zo kunnen we met elkaar nog meer geld verdienen en besparen!

Klingel korting

€ 10,- korting met kortingscode NY15

Ditistv korting

€ 10,- korting op alles met kortingscode 10feest10

ECI korting

8% extra korting op alles vanaf 25 euro besteding behalve op boeken met kortingscode DS8PRCT

InktCentrale korting

25% korting op volledige assortiment met kortingscode OPRUIMEN25

Korting Dierentuin Emmen

Levert 300 Air Miles in bij Albert Heijn voor € 3,00 korting op je entree bij Dierenpark Emmen. Lid van de WNF Rangerclub? Je krijgt € 4,50 korting op je entreekaartje. Ook ANWB leden krijgen € 3,00 korting bij de dierentuin. Vele mogelijkheden voor korting bij Dierenpark Emmen dus.

Korting Artis

Koop je kaartje voor Artis online via Dagtickets voor maar € 18,50. Of een kinderkaartje met korting voor € 15,50.

Cheaptickets € 2,- korting

Bestel je vliegtickets bij Cheaptickets via Spaaractief en ontvang altijd 2 euro korting in je saldo!

Korting parkeren Schiphol

Parkeren op Schiphol kan goedkoper. Via SpaarActief boek je je parkeerplaats bij VliegParkeren met 5% korting in je saldo!

Altijd korting in je saldo (cashback) als je shopt via SpaarActief

Als lid van SpaarActief ontvang je bij heel veel online shops altijd een korting in je saldo. We noemen dit cashback korting. Deze cashback varieert van 1% tot wel 10% van het bedrag dat je uitgeeft bij de webshop. De cashback krijg je in je SpaarActief saldo gestort nadat de bestelling door de webshop is goedgekeurd. Dit kan wel enkele weken duren, maar wat in het vat zit verzuurt niet zeggen ze. De cashback korting die je krijgt bij SpaarActief staat los van het gebruik van kortingscodes. Je kunt dus gerust én een kortingscode gebruiken, én via SpaarActief naar de webwinkel gaan en daarmee de cashback korting verdienen. Zo kan je totale korting nog verder oplopen en weet je zeker dat je niet teveel zult betalen voor je online aankoop!

Voorbeelden van webshops met een cashback korting

Het aanbod van webshops waar we een cashback vergoeding voor mogen geven groeit dagelijks. Het is natuurlijk van belang dat wij een samenwerking hebben met de betreffende winkel. Alleen dan kunnen we jou een vergoeding geven voor je aankoop. In de regel ligt dit zo tussen de 1% en 8%. We zetten even een paar webshops voor je op een rij:

Kleding/mode webshops met korting: Bristol, Sarenza, Heine, Schoenenreus, VanHaren en Pabo.

Elektronica & huishoudelijke apparatuur met korting: Neckermann, DealExtreme, InktCentrale en Medion Shop.