De Goedkoopste Zorgverzekering 2017 met Hoge Cashback!

Kies de goedkoopste zorgverzekering met korting! Wij helpen je met zoeken en vergelijken van de goedkoopste zorgverzekering in 2017! Bovendien krijg je als je via ons je zorgverzekering afsluit (bijna) altijd extra Cashback Korting.

Overstappen naar een andere zorgverzekering is mogelijk t/m 31 december.
Kies op tijd en voorkom dat je een jaar vast zit aan een te dure zorgverzekering!

 

Goedkope Zorgverzekering - Vergelijk Zorgverzekeringen

Oude zorgverzekering reeds opgezegd? U kunt nog een nieuwe zorgverzekering kiezen t/m 31 januari!

Verzekering Soort polis Basispremie 2017 Bonus Naar site
Beperkt of vrije keuze € 99,70 Naar site
Vrije keuze € 104,55 Naar site
Beperkt of vrije keuze € 98,75 Naar site

Overstappen t/m 31 december mogelijk

Van half november tot en met 31 december kun je overstappen naar een andere zorgverzekering. Het is belangrijk om elk jaar te kijken of dat voordeliger is. Vergelijk goed de goedkoopste zorgverzekeringen van 2017. Overstappen kan je heel veel geld besparen, soms wel honderden euro's per jaar! Bovendien profiteer je bij het overstappen naar de goedkoopste ziektekostenverzekering ook vaak van een Cashback!

Eigen risico in 2017 wederom € 385,-

Het eigen risico is sinds het begin van het nieuwe zorgverzekeringen stelsel elk jaar verhoogd. In 2008 begon het met € 150,- en in 2015 was het € 375,-. Het eigen risico voor 2017 is € 385,-! Een behoorlijk bedrag, vooral voor chronisch zieken. En was er eerder nog het Compensatie Eigen Risico van het CAK; ook deze regel wordt afgeschaft. Hiervoor in de plaats kun je bij de gemeente een verzoek doen als je het eigen risico niet kunt betalen. Ze zullen op basis van je inkomen en andere criteria bekijken of je een tegemoetkoming krijgt.

Wat is de goedkoopste zorgverzekering in 2017?

Voor jouw gemak hebben wij bovenaan deze pagina een tabel met de top 5 goedkope zorgverzekeringen gemaakt, zodat je snel kunt kiezen. Je kunt natuurlijk ook eerst rustig doorklikken naar de website van de zorgverzekeraar om te bekijken of de verzekering bij je past. Wat de goedkoopste is hangt af van je specifieke wensen.

Wil je bijvoorbeeld gaan voor een zorgverzekering met een volledig vrije keuze naar welk ziekenhuis of arts je gaat, dan is OHRA de goedkoopste. Als je echter wilt gaan voor de laagste basispremie van Nederland kies je voor ZEKUR. Hier betaal je € 86,- per maand met het standaard eigen risico van € 385,-. Met het hoogste eigen risico is de premie bij ZEKUR zelfs maar € 71,-!

Welke zorgverzekering je ook kiest: vergelijk eerst goed en ga weloverwogen te werk. Neem je een hoger eigen risico omdat je weinig zorg nodig verwacht te hebben? Of ben je chronisch ziek en heb je veel medicijnen, fysiotherapie of andere vormen van zorg nodig. Bij elke situatie past een andere zorgverzekering die voor jou het goedkoopste uitvalt.

Later beslissen? Loop niet je Cashback via SpaarActief mis!

Beslis je later om een verzekering af te sluiten? Bezoek dan eerst even deze pagina en klik vanaf hier door naar de verzekeraar. Zo weet je zeker dat je geen Spex mis loopt! Ga je niet via onze mails of via deze pagina naar de website van de zorgverzekeraar, dan kunnen wij helaas je Spex niet toekennen.

Houdt er tevens rekening mee dat het tot 90 dagen kan duren voor we de Spex uitkeren in je saldo. De verzekeraar wil eerst controleren of de polis daadwerkelijk afgesloten is en of er niet gebruik wordt gemaakt van het recht om te annuleren. Heb je na 90 dagen nog geen Spex ontvangen? Neem dan contact met ons op en we gaan het voor je uitzoeken!

Stap over via SpaarActief en krijg extra korting!

Doe je overstap via SpaarActief! Je krijgt dan van ons nog een extra korting in je saldo. Dat is mooi meegenomen natuurlijk; makkelijk geld besparen! De korting in Spex kan oplopen tot wel 25.000 Spex, oftewel € 25,-. Dit is een eenmalige extra bonus die je van ons krijgt bij het overstappen, en staat los van de premie die je betaalt.

Helaas mogen we niet bij alle verzekeraars een bonus uitkeren. Toch hebben we deze wel in de lijst vermeld. We willen een duidelijk en objectief beeld geven van de zorgverzekeringen namelijk.