Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is één van de belangrijkste kwaliteitsvolle opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs. Via onze school kan je professionele opleidingen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.
Daarnaast organiseren we ook opleidingen voor beschermde beroepen als voorbereiding op de centrale examencommissie van de Vlaamse of de Brusselse Overheid.

Missie
De missie van het Centrum Voor Avondonderwijs is studenten de kortste weg naar een job aanbieden, of hen met behulp van onze opleidingen een volgende stap in hun carrière doen zetten. Onze opleidingen zijn zó samengesteld dat ze, na het succesvol afleggen van het examen, rechtstreeks toegang geven tot het beroep dat de student voor ogen heeft. Bij ons studeer je dus niet ‘zomaar’, je investeert echt in je toekomst. Ongeveer de helft van onze afgestudeerden gaat aan de slag als werknemer, de rest start als zelfstandige.

Erkenningen
Centrum Voor Avondonderwijs is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse overheid (VLAIO) in het kader van de KMO-portefeuille. Door deze registratie als erkend dienstverlener betaal je als ondernemer heel wat minder voor een opleiding! De onderwijsinstelling is ook een erkende opleidingsverstrekker in het kader van opleidingscheques. Deze erkenning gebeurde door de Vlaamse minister van Werkgelegenheid na advies van de raad van bestuur van VDAB.
De school is ISO 9001 gecertificeerd en bovendien ingeschreven in het officiële Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Alle beauty- en wellnessopleidingen die onze school organiseert, zijn erkend door de beroepsvereniging IVBO-Wellnessfederatie vzw die zetelt in de Hoge Raad voor de zelfstandigen en de KMO (de HRZKMO van de Federale Overheidsdienst Economie en Middenstand van België) en in de raad van bestuur van de onderwijsinstelling. Tenslotte geven alle diploma's toegang tot het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw voor het deelnemen aan vervolgcursussen.

Voordelen
- Waardevolle diploma’s
- De beste prijs-kwaliteitsverhouding
- Meer dan 200 groepsopleidingen
- Praktijkgerichte opleidingen
- Topdocenten met jarenlange ervaring in het vak
- Moderne leeromgeving
- Campussen overal in Vlaanderen
- Gratis aanvragen van proefhoofdstuk
- Mogelijkheid tot stage
- Korting mogelijk met de 

Je korting bij Centrum Voor Avondonderwijs:

Algemeen 1.96% korting Bekijk de aanbieding
Algemeen 2% korting Bekijk de aanbieding