Manfield.be

Manfield staat voor Stijl, Klasse en Oog voor Detail. Momenteel bestaat het merk uit 47 winkels, 1 webshop, én 1 partnerprogramma. De collectie bestaat uit tijdloze en representatieve Schoenen, Tassen en Accessoires, voor zowel Heren als Dames.

Met haar oorsprong in Engeland, staat het merk al meer dan honderdvijftig jaar voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. Oftewel, ‘Style & Quality’. Deze Engelse afkomst zit in het DNA van het merk: stijl, klasse, en oog voor detail. Dit, in combinatie met de warmte en servicegerichtheid wat bij een familiebedrijf past, maakt Manfield onderscheidend in de markt.

Samenwerken met Manfield betekent een samenwerking met één van de grootste Nederlandse Schoenenretailers. Manfield biedt een toegewijde contactpersoon voor Affiliate Marketing die samen met Affiliates kijkt naar Optimale Campagnes. Daarnaast biedt Manfield altijd seizoensgebonden Content en Acties aan.

De Unique Selling Point’s van Manfield:
• Voor 18.00 besteld is de volgende dag in huis;
• De klant kan altijd achteraf betalen;
• Gratis verzenden en retourneren is mogelijk.

Manfield heeft een goed converterende website en een Hoge Klanttevredenheid. Dit resulteert in veel goedgekeurde orders voor Affiliates.

Je korting bij Manfield.be:

Algemeen 1.6% korting Bekijk de aanbieding