Green-bubble.com

Green Bubble is een online planten webshop, welke als eerste van Nederland is begonnen met het verkopen van kamerplanten.

Green Bubble is gespecialiseerd in het bezorgen van verse en trendy kamerplanten. De planten komen rechtstreeks bij de kweker vandaan. Dankzij de korte lijnen slaan ze de veiling en andere omwegen over. Het resultaat? Knetterverse planten! Dit maakt het ook nog eens beter voor het milieu. Een win-win situatie dus!

Van stoere stammen tot bewezen luchtzuiveraars, dankzij ons grote assortiment is er keuze genoeg. Daarbij zijn veel planten te bestellen met trendy sierpotten en toffe manden. Dankzij Green Bubble hoef jij nooit meer te slepen met zware potten en planten. Wij bezorgen ze gewoon helemaal veilig bij jouw thuis aan de deur!

Kortom: Green Bubble is dé planten webshop van Nederland. Zij denken aan hun klanten, de planten en het milieu. Daarbij is de service uniek en de condities van het affiliatieprogramma zijn erg goed. Green Bubble is, om te promoten, de ideale adverteerder!

Je korting bij Green-bubble.com:

Standaard 2% korting Bekijk de aanbieding