Hoesjesdirect

hoesjesdirect.nl is sinds 2010 online en tegenwoordig een van de grootste webwinkels op het gebied van hoesjes en accessoires voor telefoons, tablets en laptops in Nederland en België.

Met een enorm assortiment van meer dan 60.000 producten zijn er voor alle toestellen hoesjes en accessoires te vinden die perfect aansluiten bij de wensen van de klant.

Het assortiment bestaat zowel uit voordelige producten van het huismerk Mobigear als producten van ruim 100 topmerken zoals Otterbox, Rhinoshield, Spigen en UAG. Door het brede assortiment in zowel laag als hoog segment is er voor elk budget een geschikt product te vinden.

Bij hoesjesdirect.nl kunnen bezoekers eenvoudig een product vinden. Met handige “Welk toestel heb ik?” pagina's kunnen bezoekers hun toestel opzoeken en krijgen ze direct passende producten voor hun toestel in beeld. Dit zorgt voor een hoge conversie, hoge klanttevredenheid en een laag retourpercentage.

Dagelijks worden producten voor nieuwe toestellen aan de collectie toegevoegd. Daardoor is het assortiment van hoesjesdirect.nl altijd actueel en compleet, zelfs voor de nieuwste toestellen.

Je korting bij Hoesjesdirect:

Standaard 2% korting Bekijk de aanbieding