Flair Always-on

Flair korting sparen

Welkom bij Flair. Met een abonnement op Flair ontvang je wekelijks een moment van ontspanning en inspiratie in de brievenbus. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een boekje met de leukste uitjes. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers.

Flair korting door cashback, wat is dat?

Flair staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Het tijdschrift is gericht op jonge vrouwen en het blad komt elke week uit. Wanneer je de Flair graag leest, dan kun je een abonnement nemen. En wat is dan fijner dan Flair korting door cashback bij het nemen van een abonnement? Via SpaarActief is dit mogelijk, we vertellen je graag meer.

Hoe werkt Flair korting door cashback?

Het is buitengewoon eenvoudig om korting te verkrijgen bij je aankopen dankzij Flair cashback. Het begint allemaal bij SpaarActief: het toonaangevende cashbackplatform in Nederland. Je kunt van start gaan door je kosteloos te registreren op onze inschrijvingspagina. Daarna plaats je een bestelling bij Flair en verdien je korting via cashback. Flair cashback houdt in dat je een percentage van je aankoopbedrag terugkrijgt. Dit percentage kan variëren, en het kan zelfs hoger zijn dan 1%. Het geld dat je bespaart, wordt bijgeboekt op je Spex-account. Ons puntensysteem werkt met Spex, waarbij 1.000 Spex overeenkomen met €1,00. Vanaf 12.500 Spex kun je een uitbetaling aanvragen.

Het aanmelden bij SpaarActief is volledig kosteloos, en je kunt direct aan de slag met het besparen op aankopen bij Flair via cashback. Als extra bonus ontvang je van ons 1.000 Spex als welkomstcadeau bij je registratie.

De voordelen van Flair cashback bij SpaarActief

Door je aan te sluiten bij Flair cashback profiteer je van talloze voordelen. Het lidmaatschap is helemaal gratis en inschrijven is simpel. Bovendien houden we je op de hoogte van diverse Flair acties en aanbiedingen, zodat je altijd de beste prijs kunt krijgen. Bij SpaarActief kun je niet alleen met Flair cashback Spex verdienen, maar er zijn eveneens verschillende andere manieren om Spex te vergaren, zoals het invullen van enquêtes, het lezen van e-mails of het aanbrengen van nieuwe leden. Heb je nog vragen over het besparen met Flair korting via cashback? Raadpleeg dan zeker onze lijst met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Je korting bij Flair Always-on:

Flair 2.100 Spex cashback Bekijk de aanbieding