Haarshop

Haarshop cashback

Haarshop.nl, dé internetwinkel gespecialiseerd in haar- & beautyproducten. Haarshop.nl is marktleider in Nederland en verkoopt meer dan 70 grote kappersmerken! Bij Haarshop koop je jouw haar- en beautyproducten. Voor elk haartype vind je hier een goede verzorging: van krullend haar tot stijl en slap haar. Ook voor heren kun je hier fijne verzorgingsproducten vinden. En wat is dan fijner dan bij Haarshop cashback en cashback krijgen op je aankoop?

Haarshop.nl korting door middel van cashback: wat is Haarshop?

Haarshop.nl is in 8 jaar uitgegroeid tot een groot warenhuis van alle kappersmerken. Haarshop.nl is continu bezig met vernieuwing, uitbreiding en de klant het zo gemakkelijk mogelijk maken om te bestellen. Het is dan ook heel fijn als je bij Haarshop.nl korting kunt krijgen op je aankoop. Met onze Haarshop cashback krijg je korting op je bestelling bij Haarshop.nl en kun je bij Haarshop cashback verdienen op je aankoop.

Haarshop cashback: hoe werkt het?

Als je ook Haarshop cashback wilt verdienen, dan is het belangrijk dat je je aanmeldt via onze aanmeldpagina. Bij het aanmelden krijg je direct 1.000 Spex: wij werken namelijk met een puntensysteem dat uitgedrukt wordt in Spex. Elke 1.000 Spex staat gelijk aan € 1,00. Bij 12.500 Spex (€ 12,50) kun je een uitbetaling aanvragen. Om Haarshop cashback te verdienen, doe je via SpaarActief een aankoop bij Haarshop. Vaak krijg je 1% van het aankoopbedrag terug, maar dit kan ook een hoger percentage zijn. Zo krijg je bij Haarshop cashback, waardoor je geld kunt verdienen met je aankopen.

Waarom SpaarActief voor Haarshop cashback?

Bij SpaarActief kun je op verschillende manieren Spex verdienen, zoals door bij Haarshop cashback te krijgen. Daarnaast geven wij bij verschillende webshops, zoals Haarshop, cashback. Voor een geld terug verdien bij Haarshop meld je je aan via onze aanmeldpagina. Wij hebben altijd een Haarshop.nl cashback, zodat je altijd met geld kunt verdienen. Om je aan te kunnen melden, is het wel belangrijk dat je hier rekening mee houdt: 

  • Je dient 16 jaar of ouder te zijn
  • Er mag maximaal 1 account per IP- en/of woonadres worden aangemaakt
  • Je dient woonachtig te zijn in Nederland en hier een bankrekening te hebben
  • Valsspelen wordt bestraft, dus houd je aan onze regels!

Je korting bij Haarshop:

Standaard 1.2% korting Bekijk de aanbieding