Autoverzekering vergelijken met korting

De autoverzekering is voor autobezitters verplicht. Je dient in ieder geval WA-verzekerd te zijn om met een auto de weg op te kunnen. Goed vergelijken is dan ook een must!

Autoverzekering vergelijken en afsluiten met korting

Wij begrijpen dat een autoverzekering niet goedkoop is. Daarom geven wij je een extra korting (cashback) als je via ons je autoverzekering afsluit of oversluit!

Korting op je autoverzekering

Kijk dus vandaag nog of jij kan besparen op je autoverzekering. Zo betaal je minder, en bovendien krijg je van SpaarActief extra Spex in je saldo. Dubbel geld verdienen dus met een goedkopere autoverzekering!


Let op: Het lijkt er op alsof je de website bezoekt vanuit United States, je account is ingesteld op Nederland. Mogelijk werke niet alle acties. Onjuist? neem contact op

Zelf autoverzekering

Bij Zelf ben je goedkoper en beter uit. Je regelt alles makkelijk zelf via internet. Bij je autoverzekering krijg je van ons tevens een extra korting in de vorm van een cashback terug in je saldo!

Verdien 20000 Spex

Independer

Sluit een autoverzekering af via Independer en ontvang 10.000 Spex in je saldo!


Verdien 10000 Spex

OHRA autoverzekering

Ontvang 22.000 Spex in je saldo bij het afsluiten van een autoverzekering van OHRA.


Verdien 10000 Spex

Centraal Beheer

Sluit je autoverzekering af bij Centraal Beheer en ontvang 10 punten (= € 10) terug in je saldo!


Verdien 10000 Spex

Route Mobiel

Een autoverzekering moet – maar rompslomp niet. Route Mobiel bewijst het met een prima autoverzekering en het gemak van één altijd bereikbare alarmcentrale.

Verdien 10000 Spex

Delta Lloyd

Sluit nu via SpaarActief je autoverzekering af bij Delta Lloyd en krijg korting terug in je saldo! Delta Lloyd geeft 60% korting bij 0 schadevrije jaren, en een gratis leenauto bij reparatie of diefstal! Verdien 10.000 Spex!

Verdien 10000 Spex

FBTO

Kies voor een autoverzekering bij FBTO en ontvang 10 euro in je saldo!Verdien 10000 Spex

Nationale Nederlanden

Een autoverzekering zonder eigen risico en met tevredenheidsgarantie. Dat is Nationale Nederlanden. Ontvang 10 euro in je saldo!

Verdien 10000 Spex