Startdatum bekend (06/02/2014)

De startdatum van ons nieuwe en spectaculaire online spaar- en bespaarprogramma is bekend. Onder voorbehoud is dat aankomende woensdag, 12 februari dus. Dan gaan de deuren los en kan iedereen zich aanmelden!

Waarom zou je je bij ons aanmelden? Nou daar zijn redenen genoeg voor te bedenken. Het beste is om dat gewoon zelf te ervaren. Als het niet bevalt dan kun je je natuurlijk zo weer uitschrijven.

Bij ons verdien je sowieso geld in je eigen account. Op vele manieren, waarvan er een aantal bij iedereen wel bekend zijn. Zo krijg je voor elke gelezen e-mail die wij je sturen geld. Maar wij bieden natuurlijk meer.

Onze activiteitswedstrijd die we direct vanaf het begin ook starten is uniek bijvoorbeeld. Actieve leden maken kans op gave prijzen. Simpelweg door veel mee te doen, de website vaak te bezoeken en leden aan te brengen. Alles levert punten op, en diegene met de meeste punten wint zomaar even 200 euro. Da's lekker geld verdienen toch?

De komende dagen wordt het dus uitkijken naar een account bij SpaarActief. Slapeloze nachten tot woensdag.. en dan is het eindelijk zo ver!

Reacties

Reacties op dit nieuwsbericht zijn gesloten

Henny Versantvoort-Bouwers op 15-03-2014 om 19:21

Ik ga mijn best doen!:)