Veranderingen SpaarActief Spaarprogramma (10/09/2014)

Per direct hebben wij enkele wijzigingen doorgevoerd binnen ons spaarprogramma. Een aantal van deze wijzigingen pakt positief uit, andere wijzigingen zijn misschien iets minder gunstig voor sommige leden maar helaas wel cruciaal vanwege de snelle groei die we vanaf de start hebben beleefd. We hopen op jullie begrip voor de veranderingen!

Uitbetalingsgrens bijgesteld naar € 12,50

- De uitbetalingsgrens was tijdelijk 5 euro, en is nu vastgesteld op € 12,50 (volgens onze voorwaarden). Wellicht zullen we aan het einde van het jaar deze minimumgrens nogmaals tijdelijk verlagen.

Hoewel we beseffen dat het niet prettig is om langer te moeten sparen alvorens je een betaling kunt aanvragen, hopen we toch op je begrip voor deze verandering. Alleen op deze manier kunnen wij een snelle verwerking van alle betalingen blijven garanderen, nu en in de toekomst!

Vergoeding per aangebracht lid verhoogd naar € 2,00

- De vergoeding per aangebracht lid is verhoogd naar € 2,00 maar je ontvangt deze vergoeding pas als het aangebrachte lid minimaal € 0,40 heeft gespaard (voorheen kreeg je € 1,50 zodra hij/zij € 0,15 had gespaard). Deze wijziging hebben we doorgevoerd om valsspelers te voorkomen. De afgelopen tijd hebben we tientallen “nep accounts” aangetroffen. Dit is zinloos; we controleren altijd je aangebrachte leden voor we je betaling zullen overboeken.

Al met al dus twee ingrijpende wijzigingen, die (helaas) beide nodig zijn om ons spaarprogramma voor alle partijen rendabel te houden.

Met vriendelijke groet,
SpaarActief team!

Reacties

Reacties op dit nieuwsbericht zijn gesloten

Adri van den Ende op 10-09-2014 om 23:42

Jammer van de verhoging van het minimum bedrag om in aanmerking te komen voor uitbetaling. Dit was echt iets waar Spaar Actief zich mee kon onderscheiden.De animo om Spaar Actief hiermee te promoten is hierdoor wel geslonken.

Carmen Nijland op 11-09-2014 om 00:22

Het is idd jammer, dat de uitbetalingsgrens aanzienlijk is verhoogd. Het lijkt wel een trend aan het worden in GTP land. Of de grens wordt verhoogd of er wordt een accountscore gekoppeld aan je account, zodat je nog langer moet wachten op je geld. Aan de andere kant heb ik er ook wel begrip voor, want het moet natuurlijk wel rendabel blijven.

Beheerder SpaarActief.nl op 11-09-2014 om 09:40

De accountscore, zoals enkele collega spaarprogramma's dat tegenwoordig hanteren, hebben wij bewust niet voor gekozen. Met de huidige aanpassingen kunnen wij de uitbetalingen - ook in de toekomst - waarborgen!

Adri, jammer dat je door deze wijziging SpaarActief minder zal gaan promoten. Het bedrag per aangebracht & actief lid is juist verhoogd naar 2 euro. Toch heb ik begrip voor je besluit natuurlijk, de lage betalingsgrens was toch wel een punt waarmee we ons konden onderscheiden. Daarom zullen we t.z.t. ook proberen om nogmaals deze grens tijdelijk te verlagen. Op dit moment is het echter even niet mogelijk.

ina baas op 11-09-2014 om 13:59

Ik hoop dat er dan ook sneller bij geschreven wordt ik wacht vanaf mei al op 10 euro ivm abonnement van simpel

Joukje Stienstra - van Slooten op 11-09-2014 om 15:19

De € 5,00 was ook voor mij de doorslag om lid te worden.
Dat verschilt overigens nogal met de € 12,50 die je nu bijeen moet sparen. Heel jammer. Vooral in deze tijd, dat al zijn het maar een paar centen, heel erg welkom zijn.

Groet Joukje

richard belder op 11-09-2014 om 17:48

wel jammer had bijna een uitbetaling aan konde vragen en dat is nu niet meer moet nu nog langer doorsparen :(

Jan van der Born op 11-09-2014 om 22:44

Er zal wel een reden voor zijn om de uitbetalingsgrens te verhogen, alleen ik snap dat niet. Het geld moet toch betaald worden en hogere bedragen uitbetalen, lijkt mij moeilijker dan lagere. Overigens moeten jullie en je collega's erop passen, dat niet veel leden overstappen naar de buitenlandse, meestal in dollars uitbetalende sites. Daar is bij velen de uitbetalingsgrens veel en veel lager, soms helemaal niet aanwezig. Je verdient niet meer, maar je ziet op zeer korte termijn wel geld op je rekening. En dat geeft voor velen in deze tijd toch de doorslag.

Marianne Hiemstra op 12-09-2014 om 07:37

Ik heb 31 augustus een uitbetaling van 5 euro aangevraagd, is goedgekeurd en 5 euro is van mijn saldo afgeschreven ... krijg ik dit nog wel?

Nataly Von op 12-09-2014 om 13:19

Zolang er geen account score wordt ingevoerd vind ik het best.
En als er dan maar sneller wordt betaald want ik wacht al vanaf begin augustus op een uitbetaling.

Joukje Stienstra - van Slooten op 13-09-2014 om 15:59

Graag wil ik nog iets toevoegen aan mijn eerdere reactie.
Als ik zie in wat voor tempo de andere verdiensites hun accountscore verlagen, komen jullie toch nog goed uit de verf;))
Groet en succes Joukje

Henny Gort op 13-09-2014 om 17:44

Ja,erg jammer dat de 5,00 euro grens verhoogd is. Het maakte mij enthousiast om lid te worden..En met steeds 1 cent word het nu heel lang door sparen. Maar ik ga gewoon door!

Mieke Bloemendaal op 13-09-2014 om 23:14

Jammer ik was bijna bij de 5 euro Ik snap niet waarom mensen die nep accounts maken want weer zijn daar de eerlijke spaarders de dupe van
maar goed dan sparen we nog maar ff door

Groet M. B

Anja Schonewille op 14-09-2014 om 18:33

Ik vind het ook erg jammer, maar het is niet anders. Beter dat, dan de klikvergoeding verlagen, die inmiddels ook al veel sites hebben ingevoerd. Op veel sites begonnen met 1 ct, maar inmiddels zijn ze verlaagd naar 0,5 ct, of je hebt puntenmails. Waar je overigens niks mee kan.
Ik blijf igg nog wel lid. :)

M. Zdm op 15-09-2014 om 00:33

Geen echte verrassing aangezien al vanaf het begin is gemeld dat de uitbetaling bij €5,- tijdelijk zou zijn.
Ik zie nu net dat er (eindelijk) ook weer klikbanners zijn, hopelijk blijft dit zo, alle beetjes helpen :-)

Zelf zou ik het ook erg prettig vinden de keuze te hebben om in geld of cadeaubonnen/codes uitbetaald te krijgen, bijv. van bol.com. Gaat dit in de toekomst nog gebeuren?

Beheerder SpaarActief.nl op 15-09-2014 om 09:36

M. Zdm: Uitbetaling in cadeaubonnen is op zich een goed idee, maar brengt voor ons (boekhoud technisch) veel extra administratie werk met zich mee. We zullen het wel noteren, wie weet in de toekomst!

Fijn dat de meeste leden begrip hebben voor de wijzigingen. Wat de openstaande uitbetalingen betreft, vandaag of morgen doen we weer een betaalronde!

Lucia Willems op 16-09-2014 om 07:29

jammer ook ik moet nu door sparen tot die nieuwe grens, hierin onderscheiden jullie maar dat is nu voorbij. Jullie zetten ons voor het blok, of doorgaan tot 12.50 wat een eeuwigheid duurt of stoppen en dan ben je je gespaarde geld kwijten die steken jullie in je zak, GEEN stijl. Neen ik ben hierover niet tevreden en ga me bedenken wat te doen

Beheerder SpaarActief.nl op 16-09-2014 om 09:28

Lucia, ik begrijp je reactie volkomen, maar het ligt toch net even anders natuurlijk. Het is geen "nieuwe grens" van € 12,50 maar de € 5,- grens was tijdelijk. Feitelijk is de minimumgrens altijd al € 12,50 geweest. Dit heeft ook altijd al zo in onze voorwaarden gestaan.

Spijtig dat er wellicht leden zijn die stoppen door deze hogere grens. We proberen zoveel mogelijk verdien acties op te zetten waardoor iedereen dit redelijk snel kan halen.